Béci vagyok…

Röviden:

Férj, marketinges, blogger, gasztro kibic, álmodozó.

Bővebben:

Vidéki gyerek vagyok Borsodból (Felsőzsolcáról, amire nagyon büszke vagyok – Miskolc mellett egy kis város, nekem falu marad örökre). Nekem a szotyi = makuka, a kenyérvég pedig dumó. Közgazdászként végeztem Miskolcon, gondoltam ezzel több területen is elhelyezkedhetem – voltam is biztosítási ügynök, egyéni vállalkozóként kutató munkatárs, majd pedig az egyik hazai sörmárka marketingese. Aztán egy kis telekommunikáció (ez egy vakvágány volt), most pedig ismét a sör világában dolgozom, csak már prémium termékekkel.

Amire mégis nagyon büszke vagyok, hogy megismertem a Feleségem. 2015-ben találkoztunk, egy évre rá eljegyzés, rá 4 hónapra esküvő…ha megtalálod az igazit, felesleges várni (ehhez kellett az oroszlán természete is). Ha szeretnéd megismerni, neki is van blogja.

31 éves koromra (sosem késő:)) tudatosult bennem, hogy engem a főzés kikapcsol, örömmel tölt el, nagyszerű érzés látni, amikor valaki jóízűen és elismerően falatozik gasztro kreálmányomból. Nem származom szakács családból, saját magam tanulgatom és kísérletezem (nyilván Anyu és Nagyi mellett is ott voltam mindig a konyhában…csak akkor inkább a végeredményre repültem rá). Ha felhúzom magam valamin – főzök. Ha bánt valami – sütök. Ha éhes vagyok, összedobok valamit. Innen jött az ötlet, ha már ennyire szeretem, amit csinálok, és már többen is kértek receptet, miért ne kezdjek el egy blogot indítani. Amúgy is szeretem kiírni magamból a gondolataimat – így indul az én blogger történetem, amely a főzés útján vezet a gasztro barangolásig, a kávé és sör világán keresztül a párkapcsolatig, karrier, életörömök és minden, ami eszembe jut.

Béci vagyok (a Béla egyre ritkább férfi név, építeni kell ezt a márkát is), csak a családnak Bécike.

….üdv a világomban!

One thought on “Béci vagyok…

Add yours

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Powered by WordPress.com.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: